Eilen siis alkoi matka lääkkeettömyyteen siis totaalisesti. Tuskin tulee helppoa ja olot nytkin jo vaihtelee kuin pörssikurssit. Välillä todella huono ja sitten se meneee ohi.

Pelottaa todella paljon. Miten selviän vai selviänkö ollenkaan? No se selvinnee.

Oireista on sanottava että huimaus on ihan uskomatonta välillä töissä tuntuu että kaatuu tuolin kanssa selälleen. Lisäksi on aivoissa jännä paine ja ajatus kulkee takerrellen. Ahdistetus vanha kaverinikin tullut moikkamaan. Välillä todella kouristavia ahdistuksia mutta selvinnyt niistä.

Ja ajatuksena on aikana mielenkiintoinen se, että nämä vieroitusoireiksi tulkittavat olot ovat paljon pahempia kuin varsinainen masennus. Koen olevani ihan hyvässä vedossa ja haluais jatkaa elämää eteenpäin ja uskomaton huimaus ja paine aivoissa jyytää. Kyseessä on kuitenkin ihan fyysisiä oireita jotka voinee tulkita vieroitusoireiksi.

Yks asia mikä vitutaa, että yhtäkkiä menny unet jotenkin ihan vituilleen. Monien asioiden summa, mutta selkeästi aktivoitunut ton vieroitusoireiden ja ahdistuksen myötä. Mut silti koen olevani ihan keskeisimmiltä kohdilta hyvässä kunnossa vaikka nyt testataan mieltä ja kehoa näillä vieroitusoireilla.

Toinen ajatus on että mistä tietää että onko nämä oloni olleet piilossa lääkkeiden takana vai onko kyseessä vieroitusoireet? No se selvinnee aikanaan. Mutta jos Efexor 75mg kapseli takaisi mulle todella hyvän olon ja ilman sitä olis hirveitä ahdistuksia, niin kyllähän se pistää epäilemään että voiko noin pieni annos oikeasti määrittää hyvän ja huonon olon pelkästään. Tuskin. Siksi uskon kokevani vieroitusoireita joihin mieli reagoi.

Peace,